Жұмыртқа қосылған лағман кеспесі (ерекше жұқа) "Premium"

Сертификат: СТ ТОО 020940000838-001-2011
Өнім туралы

Лағман кеспесі - Орта Азия мемлекеттерінде тұратын халықтардың дәстүрлі тағамдарын дайындау үшін қолданылатын жартылай дайын өнім. "Қазақша лағман" – қазақтың ұлттық тағамы, мерекелік және күнделікті тағам болып келеді.

Рецептурада жұмыртқаның сарысын пайдалану өнімнің тағамдылық құнын артуға мүмкіндік береді, дәмі мен түсін қанық етеді. Жұмыртқаның сарысы кеспенің иілгіштігін арттырады, бұл дайындаған кезде маңызды болып табылады.

Пісіру: 7-9 минут
Пакетінің салмағы: 250 гр.
Құрамы
  • Ұн ж/c;
  • Тұз;
  • Тазартылған су (бес сатылы тазарту);
  • Жұмыртқаның сарысы 
Тағамдық құндылық

Тағамдық құндылығы 100 г өнімде:

  • 345 ккал
  • ақуыз 11,3 г
  • майлар 2,1 г
  • қөмірсулар 68 г 
өлшемдер

Қораптағы бумалар саны: 12 шт

Ені: 6 мм

Ұзындығы: 85-90 мм

Қалыңдығы: 0,75 мм