11 наурыз 2018 ж.

Джоржио Палаццидің шеберлік көрсету сағаты

Достар, сіз үй шаруасындағы әйелдер мен атышулы аспаздар біздің өнімдерімізді пайдалануға ықыласты екенін білетін бе едіңіздер?

Айтар болсақ, «Шеф-баттл» аспаздар шайқасы қарсаңында Pomodoro мейрамханасының бас аспазы Джорджио Палацци мен "Ресторанная Критика Казахстана" тобының ұйымдастырушысы Юрий Пааль салмаға арналған «КЭММИ» түтікшелерінен Каннеллони дайындаудан шеберлік көрсету сағатын өткізді, оған буйвол сүті- бураттадан жасалған ең қымбат ірімшік пайдаланылды. Біз түпкілікті тағамның дәмінің қаншалықты керемет екенін сөзбен жеткізе алмаймыз, алайда фотосуреттер арқылы сол жердегі ас әзірлеу ахуалымен бөлісе аламыз.

  Назад к новостям