Каннеллони (салындыға арналған түтік)
Өнім туралы
Каннеллони — бұл диаметрі 20-30 мм және ұзындығы 50-80 мм болатын түтік түріндегі итальяндық паста (макарондар).
Каннеллони келесідей дайындалады: ірімшік, шпинат, ет салындысымен толтырылады, түтіктер ыдысқа салынады, тұздық құйылады (әдетте классикалық томат немесе «Бешамель» тұздығы қолданылады) және пеште дайын болғанға дейін пісіріледі.
Пісіру: 7-9 минут
Пакетінің салмағы: 300 гр.
Құрамы
- Макарон өнімдеріне арналған бидайдың қатты сұрыптарынан дайындалған ж/c ұн (дурум);
- Тазартылған су (бес сатылы тазарту);
Тағамдық құндылық
Тағамдық құндылығы 100 г өнімде:
- 337 ккал
- ақуыз 10,4 г
- майлар 1,1 г
- қөмірсулар 69,7 г
өлшемдер
Қораптағы бумалар саны: 20 шт